Izvor: Sputnik Srbija
07.06.2022 u 15:46
0

VARŠAVA PREDLAŽE NOVI PAKET SANKCIJA RUSIJI: Evo šta će on obuhvatati!

Varšava predlaže da se u sedmi paket sankcija Evropske unije protiv Rusije uvrste svi energenti i banke, izjavio je ministar inostranih poslova Poljske Zbignjev Rau nakon sastanka sa ministrom inostranih poslova Austrije Aleksandrom Šalenbergom.

Mosokovska patrijaršija preuzela nadloženost nad EPARHIJAMA KRIMA!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Šesti paket sankcija koji je Evropska unija usvojila je važan korak u pravcu obezbeđivanja nezavisnosti Evrope od ruskih energenata, mada je to nedovoljno“, rekao je Rau.

On je dodao da je neophodno da se radi na sedmom paketu sankcija, koji bi trebalo da obuhvati, između ostalog, potpuni prestanak uvoza ruskog gasa i petrohemijskih proizvoda, kao i isključivanje svih ruskih i beloruskih banaka iz sistema SVIFT.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter