Izvor: TANJUG
25.07.2022 u 22:36
0

VAŠINGTON NASTAVLJA SA OPTUŽBAMA Napad na Odesu baca ozbiljnu sumnju na kredibilitet Rusije!

 Napad Rusije na ukrajinsku luku Odesa dovodi u sumnju dogovor o žitaricama, saopštila je Bela kuća, dodajući da će SAD nastaviti da istražuju opcije sa međunarodnom zajednicom za povećanje ukrajinskog izvoza kopnenim putem.

Saopštenje je objavljeno nakon što je Kremlj naveo da ne očekuje da će subotnji raketni udar na vojnu infrastrukturu u Ukrajini uticati na plan za ponovno pokretanje izvoza iz Ukrajine, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pomno ćemo pratiti ovo da vidimo da li Rusija ispunjava svoje obaveze prema ovom aranžmanu, jer ovaj napad baca ozbiljnu sumnju na kredibilitet Rusije, naveo je u saopštenju portparol Saveta za nacionalnu bezbednost.

OGLASIO SE ERDOGAN: Poručio šta očekuje od Rusije i Ukrajine!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter