Izvor: Tanjug
22.02.2021 u 18:41
0

VAŽNA OBJAVA ERDOGANA: Ovu vest su svi dugo čekali

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas da devizne rezerve turske Centralne banke iznose 95 milijardi dolara i da je nacionalna ekonomija dobro pozicionirana za konkurentsku utakmicu na svetskoj sceni.

U FOKUSU

TROCIFREN BROJ U VRANJU I KRAGUJEVCU: U Beogradu najviše novih slučajeva korone

ZBOGOM VRANJSKA LEPOTICE: Oko 200 ljudi ispratilo Saru na večni počinak

NOVAK POBEGAO RIVALIMA: Rafi i Rodžeru se ovo neće dopasti!

U obraćanju na kongresu Stranke pravde i razvoja (AK) u Izmiru, Erdogan je rekao da su devizne rezerve Centralne banke iznosile 27,5 milijardi dolara kada je u jesen 2002. godine postao premijer zemlje, i da sada iznose 95 milijardi, prenosi agencija Anadolija.

Dodao je takođe da su devizne rezerve porasle na 132 milijarde dolara tokom njegovog premijerslog mandata, odnosno do 2014. godine, kada je izabran za predsedika Turske.

– Posle toga smo “sišli“ na 95 milijardi dolara… Možemo da se vratimo na 132 milijarde, a dostići ćemo čak i 200 milijardi – naveo je Erdogan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter