Izvor: TANJUG
30.06.2022 u 10:10
0

VELIKA BRITANIJA PRIZNALA DA RUSI NAPREDUJU: Ukrajinske snage i dalje drže poziciju, a evo i GDE!

Ministarstvo odbrane Velike Britanije saopštilo je danas da ukrajinske snage nastavljaju da drže poziciju u istočnom gradu Lisičansku, nakon povlačenja iz Severodonjecka.

Kako su naveli u izveštaju, borbe će verovatno biti koncentrisane na rafineriju nafte Lisičansk, koja se nalazi 10 kilometara jugozapadno od centra grada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dodaje se da ruske snage ostvaruju ograničen napredak, dok pokušavaju da opkole ukrajinske snage napredujući iz pravca Izjuma.

LIDERI G7 HTELI DA SE SKINU I SLIKAJU! PUTIN IH BRUTALNO ISPROZIVAO: To bi bio odvratan prizor!

Oficir Narodne milicije samoproglašene Luganske Narodne Republike (LNR) Andrej Maročko izjavio je danas da je ukrajinskim oružanim snagama u i oko Lisičanska naređeno da se povuku.

Prethodno je ambasador LNR u Moskvi Rodion Mirošnik rekao da su sve glavne transportne rute koje vode za i iz Lisičanska i kompletna teritorija najveće rafinerije nafte u tom gradu pod kontrolom ruskih snaga.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter