Izvor: Happy BSC
05.04.2022 u 10:50
0

VI STE BANDEROVSKI OLOŠ! KADIROV POKAZAO ZAROBLJENE UKRAJINSKE VOJNIKE: Predaju se, nemaju podršku ni hranu i beže obučeni kao žene! (VIDEO)

Šef Čečenije Ramzan Kadirov je na svom Telegram kanalu pokazao zarobljene ukrajinske vojnike, svaki od njih je izjavio u kameru da su „Banderina kopilad“, a u zatočeništvu su dobro hranjeni, puštaju ih da kontaktiraju sa rođacima, pružaju im medicinsku pomoć, prenosi Ruskaja planeta.

„Situacija za bandite nije najzavidnija – nemaju podršku, ponestaju im hrane i municije. Stoga su izabrali drugu taktiku – da beže u ženskoj i drugoj civilnoj odeći“, prokomentarisao je Kadirov situaciju u Ukrajini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je pojasnio da svaki „hrabri“ ukrajinski vojnik osuđuje svoje rukovodstvo, izvinjava se Rusima i Ukrajincima za antinarodne aktivnosti, poziva da se predaju i polože oružje.

„Niko nikoga ne puca u delove tela, ne zlostavlja ili ubija. Mi smo protiv takvih sadističkih metoda“, zaključio je Kadirov i na kraju dodao da će Čečeni „barem sa zemlje“ dobiti sav „banderovski ološ“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter