Izvor: SD
29.11.2023 u 14:42
1

VISOKI AMERIČKI DRŽAVNIK OTKRIO ONO ZA ČIM ŽUDI CELA PLANETA: Evo TAČNOG DATUMA kada će PUTIN SKLOPITI MIR U UKRAJINI!

Američki zvaničnik, koji je hteo da ostane anoniman, otkrio je da će Putin sklopiti mir nakon objavljivanja rezultata američkih izbora. Izbori su zakazani za novembar sledeće godine.

Ruski predsednik Vladimir Putin neće sklopiti mir u Ukrajini pre objavljlivanja rezultata američkih izbora zakazanih za novembar sledeće godine, saopštio je visoki američki zvaničnik, posle sastanka ministara spoljnih poslova NATO u Briselu.

– Očekujem da Putin neće sklopiti mir ili bar ne u značajnoj meri, pre nego što vidi rezultate naših izbora – rekao je zvaničnik, koji je želeo da ostane anoniman, preneo je Rojters.

On je dodao da je alijansa ponovila da će nastaviti da podržava Ukrajinu, iako zna da je malo verovatno da će mirovni sporazum u narednoj godini biti postignut.

Rojters navodi da je neimenovani američki zvaničnik izneo ovu ocenu usred zabrinutosti da bi potencijalna pobeda bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa mogla da preokrene podršku Zapada Kijevu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “VISOKI AMERIČKI DRŽAVNIK OTKRIO ONO ZA ČIM ŽUDI CELA PLANETA: Evo TAČNOG DATUMA kada će PUTIN SKLOPITI MIR U UKRAJINI!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter