Izvor: Sputnik Srbija
13.09.2022 u 08:56
0

Vlada Jermenije obratila se Rusiji, ODKB i Savetu bezbednosti UN zbog zaoštravanja situacije na granici sa Azerbejdžanom

Vlada Jermenije obratila se Rusiji, Organizaciji dogovora za kolektivnu bezbednost (ODKB) i Savetu bezbednosti UN zbog zaoštravanja situacije na granici sa Azerbejdžanom, saopštila je jermenska televizija.

„Iz kabineta ministara saopšteno je televiziji ‘Novosti’ da se Vlada već obratila Rusiji, Savetu bezbednosti UN i ODKB u vezi sa agresijom na teritoriju Jermenije“, navodi se u saopštenju.

Ranije je pres-služba Vlade Jermenije saopštila nakon sednice Saveta bezbednosti, koju je održao premijer zemlje Nikol Pašinjan, da namerava da zatraži pomoć od Moskve, ODKB i UN.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

VAŠINGTON SE GRDNO VARA! Volodin: „Kijevski režim će biti denacifikovan, a zapadna vojna pomoć uništena“

Na jermenskoj strani ima mrtvih i ranjenih

Oglasio se portparol jermenskog Ministarstva odbrane Aram Torosjan koji je rekao da se nastavljaju rovovovske borbe u nekim delovima jermensko-azerbejdžanske granice.

„Protivnik nastavlja da koristi artiljeriju, minobacače, bespilotne letelice i streljačko oružje velikog kalibra u pravcu Vardenisa, Sotka, Artaniša, Išhanasara, Gorisa i Kapana. Gađaju kako vojne objekte, tako i objekte civilne infrastrukture“, rekao je Torosjan, istakavši da „protivnik ne prestaje sa pokušajima napredovanja“.

On je istakao da sa jermenske strane ima mrtvih i ranjenih, te da se podaci utvrđuju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter