Izvor: Tanjug
07.01.2023 u 09:45
0

PUTIN ČESTITAO BOŽIĆ: „Ovaj svetli praznik koji svi vole inspiriše ljude na dobra dela i namere“

Božić služi za uspostavljanje duhovnih vrednosti i moralnih smernica, istakao je Putin.

Ruski predsednik Vladimir Putin uputio je božićnu čestitiku pravoslavnim vernicima i ukazao na ulogu crkvenih organizacija u ratu u Ukrajini.

– Srdačno vam čestitam Božić. Ovaj svetli praznik koji svi vole inspiriše ljude na dobra dela i namere, služi za uspostavljanje duhovnih vrednosti i moralnih smernica kao što su milosrđe, saosećanje, dobrota i pravda u društvu – rekao je Putin.

„MIR BOŽJI – HRISTOS SE RODI“ Predsednik Vučić čestitao Božić (VIDEO)

– Crkvenim organizacijama su priroritet međunacionalni i međureligijski mir i sloga u našoj zemlji, brinu o onima kojima je pomoć potrebna i podržavaju naše borce koji učestvuju u specijalnoj vojnoj operaciji. Taj veliki, istinski požrtvovan rad je dostojan najiskrenijeg poštovanja – dodao je Putin, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Putin je istakao doprinos Ruske pravoslavne crkve i drugih konfesija u Rusiji u jedinstvu društva, očuvanju istorije, vaspitanju porodice i jačanju institucije porodice, navodi TAS S.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter