Izvor: BSC HAPPY
02.02.2023 u 19:17
0

Vladimir Putin podržao je ideju o stvaranju muzeja specijalne vojne operacije u Ukrajini: Imao je samo jedan zahtev!

Ruski predsednik Vladimir Putin podržao je ideju o stvaranju muzeja o specijalne vojne operacije u Ukrajini, napominjući da se informacije i artefakti moraju pažljivo prikupljati, misleći na bezbednost.

„Prikupljanje artefakata, prikupljanje informacija o tome gde i kako se oni (borci – prim. aut.) bore, štiteći interese naše domovine, izuzetno je važno. Mislim da se tamo danas bore predstavnici svih regiona Rusije, to je ono što treba da se radi svuda, tako da je ideja (stvaranje muzeja o specijalnoj operaciji – prim. aut.) dobra, ispravna“, rekao je Putin na sastanku sa predstavnicima javnih patriotskih i omladinskih organizacija.

„UVERENI SMO U SVOJU POBEDU“: Putin naglasio da je Rusija sigurna u sebe i svoju ispravnost

Putin je podsetio i na istoriju stvaranja muzeja ove vrste, koja je „počela skoro od samog početka Velikog otadžbinskog rata“.

„Naravno, to treba da uradimo. I ja ću to podržati sa zadovoljstvom“, dodao je Putin i napomenuo da postoji samo jedno razmatranje na koje treba obratiti pažnju.

„To mora da se uradi uz poštovanje mera bezbednosti, predostrožnosti, jer je reč o prikupljanju materijala, informacija praktično iz zone borbenih dejstava“, rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter