Izvor: BSC HAPPY
26.02.2023 u 09:51
1

PUTIN NAGLASIO: Rusija se protivi izgradnji novog sveta samo u interesu jedne zemlje – SAD!

Moskva se slaže sa tim da svet mora da se menja i nikada se u to ne meša.

Svet bi trebalo da se promeni, iako je Moskva protiv izgradnje novog sveta u interesu samo jedne zemlje, SAD, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin u emisiji „Moskva. Kremlj. Putin“ na „Rusija-1“ odgovarajući na pitanja novinara Pavela Zarubin.

– Bez obzira što se priča da je Rusija pravni naslednik Sovjetskog Saveza… u pravnom smislu je tačno, mada ne govorimo o zakonskim kaznama, već o potencijalu. Današnja Rusija ima drugačiji potencijal. Mi to razumemo i slažemo se da svet treba da se promeni – rekao je on.

ZAHAROVA SANKCIJE RUSKOM HIRURGU NAZVALA SVETOGRĐEM: „Da li je to neznanje zapadnjaka?“

Moskva se slaže sa tim da svet mora da se menja i nikada se u to ne meša, uključujući i u okviru UN, razmišljajući o reformisanju te organizacije

– Ali protiv čega smo mi? Protiv izgradnje novog sveta samo u interesu jedne zemlje, u ovom slučaju Sjedinjenih Država – dodao je Vladimir Putin.

BONUS VIDEO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUTIN NAGLASIO: Rusija se protivi izgradnji novog sveta samo u interesu jedne zemlje – SAD!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter