Izvor: BSC HAPPY
26.02.2023 u 09:33
0

ZAHAROVA SANKCIJE RUSKOM HIRURGU NAZVALA SVETOGRĐEM: „Da li je to neznanje zapadnjaka?“

Evropska unija je u subotu uvela 10. paket sankcija Rusiji, stavljajući ograničenja za 87 pojedinaca i 34 entiteta.

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova u subotu je nazvala sankcije ruskom hirurgu Leonidu Rošalu „svetogrđem“.

– Kako bi neko ovo objasnio? Da li je to neznanje zapadnjaka? Moguće je. Da li je zlonamernost i mržnja? I to je moguće – rekla je ona na Telegramu.

ZAHAROVA ZADOVOLJNA PODRŠKOM KINE: Rusija otvorena za pregovore

– Ali mislim da postoji još jedan razlog. Ovo svetogrđe mora na kraju da pokaže šta je svetlost, a šta tama – istakla je Marija Zaharova.

Evropska unija je u subotu uvela 10. paket sankcija Rusiji, stavljajući ograničenja za 87 pojedinaca i 34 entiteta.

Oni stavljaju na crnu listu ljude kao što su Ruski savet za ljudska prava Valerij Fadejev, hirurga Leonida Rošala, šefa Federalne agencije za poslove Zajednice nezavisnih država, sunarodnike koji žive u inostranstvu i za međunarodnu humanitarnu saradnju Jevgenija Primakova, zamenika premijeraa Moskovske oblasti Vjačeslava Duhina i Rusku komesarku za ljudska prava Tatjanu Moskalkovu.

BONUS VIDEO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter