Izvor: BSC HAPPY/ALO.RS
14.12.2023 u 12:28
0

VOJSKA ĆE SRUŠITI ZELENSKOG? Evo šta je Lukašenko otkrio na sastanku obaveštajnih službi

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko poručio je da veliki broj ukrajinskih vojnika gine, a da se preživeli predaju u grupama i dodao da postoji ozbiljan sukob između Vladimira Zelenskog i vojske u Ukrajini.

Danas postoji ozbiljan sukob između predsednika Zelenskog i vojske – rekao je Lukašenko na sastanku sa šefovima bezbednosnih agencija i obaveštajnih službi zemalja ZND.

On je naglasio da je i ranije predvideo takav razvoj situacije.

(UŽIVO) GODIŠNJA KONFERENCIJA RUSKOG PREDSEDNIKA: Branimo svoje, ne diramo tuđe

Moramo da podignemo moje izjave od pre šest meseci i pokažemo ih. Rekao sam da će vojska biti najozbiljnija opozicija Zelenskom. Ali niko nije verovao – primetio je Lukašenko.

Predsednik Belorusije je objasnio da ukrajinska vojska oseća posledice politike.

Vojnici ginu svaki dan na frontu. Zgrabe te na ulici, daju zarđali mitraljez i pošalju u borbu! Kakav je ovo rat ako čovek ne zna da se bori? Broj ratnih zarobljenika se povećao, oni idu i predaju se u grupama – ukazao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter