Izvor: Tanjug
23.11.2022 u 18:57
0

Volodimir Zelenski otkriva da će Ukrajina zatražiti hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN na kojoj bi tema bila najnoviji ruski udari na objekte za proizvodnju električne energije!

Ukrajina će zatražiti hitnu sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija na kojoj bi tema bila najnoviji ruski udari na objekte za proizvodnju električne energije, izjavio je predsednik Volodimir Zelenski.

„Ubistva civila i uništavanje civilne infrastrukture su akti terora. Ukrajina će nastaviti da zahteva odlučan odgovor sveta na ove zločine“, napisao je Zelenski na Tviteru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ukrajinska državna atomska agencija Energoatom saopštila je ranije da je nekoliko blokova ukrajinske nuklearne elektrane Pivdenoukrajinska ugašeno zbog gubitka električne energije tokom ruskih vazdušnih napada širom Ukrajine.

Niz eksplozija odjeknulo je ranije danas u Kijevu, a eksplozije su se čule i u regionima Dnjepropetrovsk i Nikolajev, gde je prijavljeno nekoliko udara.

SAD ŠALJE VREDNU POMOĆ UKRAJINI: Municija, oružje i protivvazdušna odbrana vredna skoro pola milijarde dolara

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko potvrdio je da se dogodio napad na ključnu civilnu infrastrukturu, a nakon eksplozija došlo je do nestanka električne energije u pojedniim mestima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74  

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter