Izvor: Tanjug
09.01.2023 u 16:50
0

Vrhovni sud SAD odbacio žalbu na ukidanje “Trampove mere“!

Sve oči su uprte u njega!

Vrhovni sud SAD odbacio je danas žalbu 14 republikanskih državnih tužilaca predvođenih Kenom Pekstonom iz Teksasa na presudu nižeg suda protiv njihovog zahteva da se uspostavi pravna odbrana mere koju je uveo bivši predsednik Donald Tramp o “javnoj optužbi“, a nakon što je administracija aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena ukinula tu meru.

TRAMP APELOVAO NA REPUBLIKANCE: „Glasajte za Mekartija za novog predsedavajućeg Predstavničkog doma!“

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Rojters prenosi da je sud na taj način odbacio pokušaj grupe republikanskih tužilaca da ožive strogu meru bivšeg predsednika Donalda Trampa koja zabranjuje određenim imigrantima u SAD, za koje se smatra da će verovatno zahtevati olakšice od vlade za ostvarivanje zakonitog stalnog boravka, da to i učine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter