Izvor: Sputnjik
02.07.2022 u 10:31
0

„ZA ENGLESKU JE SUNCE IMPERIJALIZMA ZAUVEK ZAŠLO!“ Predsednik Državne dume brutalno isprozivao Veliku Britaniju da „živi na račun drugih“

Predsednik Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin izjavio je da je razlog što Velika Britanija ubeđuje Evropu da ratuje protiv Rusije „do poslednjeg Ukrajinca“ navika da živi na račun drugih. On je takođe dodao i da je sunce imperijalizma za Englesku zauvek zašlo.

PREDSEDNIK DUME BRUTALNO ISPROZIVAO STOLTENBERGA: On niej učio geografiju u školi!

– Danas London ubeđuje Evropu da je neophodno da ratuje protiv Rusije do poslednjeg Ukrajinca. Razlog je navika da se živi na račun drugih, a koje se Engleska nikako ne može osloboditi –  napisao je Volodin na svom Telegram kanalu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao da se London usplahireno „hvata za svaku mogućnost samopotvrđivanja“.

Upravo zato, prema njegovim rečima, Velika Britanija napušta Evropsku uniju, a zatim traži nove saveze „sa rusofobičnim režimima u Poljskoj, na Baltiku, u Ukrajini, da bi makar negde bila lider“.

Predsednik Dume je takođe dodao da je London, koji je ranije bio prva ekonomija u svetu, sada pao na deveto mesto, pri čemu je njegova bivša kolonija Indija ispred njega.

– Kolonijalni revanšizam neće dovesti ni do čega dobrog. Za Englesku je sunce imperijalizma zauvek zašlo – zaključio je Volodin.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter