Izvor: Novosti
29.05.2022 u 19:06
0

ZA KONSTANTINOVO LEČENJE: Akcija „HUMANITARNI PONEDELJAK“ na Štrandu u Novom Sadu i sutra, 30. maja! Ulaz besplatan, umesto karte posetioci će moći da daju prilog

Akcija „Humanitartni ponedeljak“ na novosadskom Štrandu, i u ponedeljak, 30. maja, namenjena je Konstantinu Jankoviću, obolelom od cerebralne paralize.

Prethodnog ponedeljka, 23. maja za njegovo lečenje prikupljeno je 49.100 dinara, pa se akcija ponavlja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SPC SLAVI PRAZNIK POSVEĆEN PREPODOBNOM TEODORU! Na ovaj hrišćanski praznik učite se važnoj vrlini

Toga dana ulaz na plažu se neće naplaćivati, a posetioci će umesto karte moći da daju dobrovoljni prilog u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Kutije u koje će građani moći da prilože novac biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Konstantin zbog nedostatka kiseonika na porođaju kasni u psihomotornom razvoju, a njegova dijagnoza je cerebralna paraliza infantilis spastika. Iza Konstantina je dugogodišnja borba, a predstoje mu još dve operacije fibrotomije u Rusiji. Novac koji će se prikupljati potreban je za Konstantinovo dalje lečenje kao i terapije koje slede.

Iz „Gradskog zelenila“ obaveštavaju sugrađane koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter