Izvor: HAPPYBSC
18.02.2024 u 09:40
0

ZA TRAMPA NEMA ZIME: Tramp predstavio novu liniju patika, za dan sve rasprodate(FOTO, VIDEO)

Bivši predsednik SAD Donald Tramp u subotu je lansirao liniju patika, dan nakon što je njemu i njegovim kompanijama na suđenju za prevaru njujorški sudija naložio da plate skoro 355 miliona dolara.

Bivši predsednik je predstavio „Tramp patike“ na Sneaker Conu u Filadelfiji. Dok je govorio, na podijum je stavio par „zlatnih“ patika, čija je cena na novom web-sajtu 399 dolara i nazvao ih „Nikad ne odustaj“, piše CNN.

RUSIJI OTVOREN PUT: Ovo je razlog zbog čega je ova ruska pobeda toliko važna

„Ovo je nešto o čemu pričam već 12, 13 godina i mislim da će to biti veliki uspeh“, rekao je Tramp, koji je sve bliži republikanskoj nominaciji za predsedničkog kandidata SAD 2024. i potencijalnom revanšu sa Džozefom Bajdenom.

Do subote uveče, patike od 399 dolara bile su navedene kao rasprodate na web-sajtu. Prema sajtu, bilo je 1.000 pari patika dostupnih za kupovinu.

Bivši predsednik takođe već prodaje dve verzije patika za 199 dolara, piše CNN.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter