Izvor: Kurir.rs
31.12.2023 u 08:35
2

„RUSIJA SE NEĆE POVINOVATI UCENAMA“: Zaharova oštro odgovorila Podoljaku

Rusija se nikada nije povinovala ultimatumima ili ucenama, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova povodom izjava iz Kijeva da pregovora sa Rusijom neće biti, već da će biti iznet ultimatum.

KUVAJU TU UKRAJINSKU KAŠU, KRVAVU I STRAŠNU: Marija Zaharova žestoko osudila Zapad

Svako ko još sluša teroriste iz Kijeva mora da zna – Rusija se nikada nije povinovala ultimatumu ili uceni. Svakoga ko je dolazio sa mačom ili granatom je progonila. Svako ko je pokušavao da uništi zemlju ili njen narod dobijao je recept protiv dehumanizacije. Čitava zemlja je uz Belgorod – napisala je Zaharova na Telegramu.

Podsetimo, savetnik šefa kancelarije ukrajinskog predsednika Mihail Podoljak izjavio je da Kijev neće voditi pregovore sa Rusijom0, već će postaviti ultimatum.

– Pregovora neće biti u klasičnom smislu te reči. Biće izneti ultimativni zahtevi Ruskoj Federaciji na najvišem nivou i Rusija će ih prihvatiti – naveo je Podoljak.

Ukrajinske snage su ranije danas gađale Belgorod i tom prilikom je, prema trenutnim informacijama, 12 osoba poginulo, među njima i dvoje dece, a 108 je ranjeno. O napadu je informisan predsednik Rusije Vladimir Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„RUSIJA SE NEĆE POVINOVATI UCENAMA“: Zaharova oštro odgovorila Podoljaku”

  1. Da se zna Zaharova da se suštinski pregovara sa Amerikancima . Kako da se pregovara sa onima koji se ne drže reči , prava, ne poštuju nikoga, zli su, pokvareni , ne znaš šta od njih može da te snadje , a sigurno će te snaći smao ne znaš šta , ima mnogo primera po svetu da ne nabrajam primera po svetu , neka prvo poprave sve što su do sada po svetu pokvarili , da napuste sve Baze svoje po raznoraznim državama, da puste UN da rade svoj posao onako kako treba pa kada sve to urade možda i da dodje se do prgovora ali ne bi trebalo ni tada , toliko su zla naneli po svetu da im se ništa više ne bi trebalo verovati .

    0
    0
    Odgovori
  2. To uopste nije trebao da postane konflikt izmedju 2 naroda koji su 1 narod,
    kad se unaprijed ZNA da UVIJEK ce nekakva djavolja posla htjeti zapoceti konflikt izmedju „Cane & Abel “ ili izmedju „Joseph & njegove brace „, i za to se UVIJEK treba PRIPREMITI da se SPRIJECI kao PRVI PRIOROTET u nacionalnoj strategiji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter