Izvor: TANJUG
09.11.2022 u 07:41
0

ZAKERBERG OTPUŠTA HILJADE ZAPOSLENIH: Od danas META se suočava sa poseldicama pogrešne politike

Meta platforms počeće od danas da otpušta zaposlene, najavio je izvršni direktor Mark Zakerberg stotinama rukovodilaca kompanije. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Očekuje se da će biti otpuštreno više hiljada zaposlenih, što će biti najveće otpuštanje u tehnološkom sektoru ove godine.

Pozivajući se na izvore, da je Zakerberg je na sastanku izgledao potišteno i da je rekao da je odgovoran za pogrešne korake kompanije.

Naveo je i da je njegov preveliki optimizam u pogledu rasta doveo do prevelikog broja zaposlenih. 

Menadžer za ljudske resurse Mete Lori Goler rekla je da će zaposlenima koji ostanu bez posla biti obezbeđena plata za najmanje četiri meseca u vidu otpremnine.

Prema podacima Mete, kompanija je na kraju septembra imala više od 87.000 zaposlenih.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter