Izvor: Happy BSC
05.05.2022 u 14:38
0

ZAR U RAT PROTIV PUTINA SA HEMIJSKOM OLOVKOM? Svi se smeju ovom SPECIJALCU iz Ukrajine i pravi je HIT na društvenim mrežama (VIDEO)

Specijalna operacija ruske vojske u Ukrajini danas je ušla u 71. dan.

Šefica Evropske komisije Ursula fon der Lajen iznela je juče detalje Evropskom parlamentu o predlozima za šestu rundu sankcija Rusiji. Vrhunac predloga je fazni embargo na uvoz ruske nafte.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je rekla da šesti paket sankcija podrazumeva potpunu zabranu uvoza sve ruske nafte, pomorskim i kopnenim cevovodima, i sirovu naftu i rafinisanu.

PUTINOVI SPECIJALCI UŠLI U AZOVSTAL! Rusi su BACILI OCA SVIH BOMBI, Moskva je krenula sa upotrebom NAJSMRTONOSNIJEG ORUŽJA (VIDEO)

Ipak, najviše pažnje na društvenim mrežama izazvao je video sa izjavama ukrajinskih specijalaca koje je objavilo Ministarstvo odbrane Ukrajine i to sve zbog jednog detalja.

Namie, jedan od boraca iz Ukrajine stao je ispred kamera sa maskom na licu, motorolom, pancirprslukom i umesto redenika, noževa i bombi, što je očekivano za specijalce u ratnim uslovima ovaj borac „za pojasom“ imao je hemijsku olovku.

Pogledajte video i pogledajte zašto se svi smeju ovom vojniku:

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter