Izvor: Happy BSC
05.05.2022 u 14:54
0

RUSI UPOTREBILI NAJMOĆNIJI TOP NA PLANETI: Monstruozna „Malka“ uništava mete udaljene i 30 kilometara (VIDEO/FOTO)

Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je snimak rada samohodnih topova „Malka“ tokom specijalne vojne operacije Rusije u Ukrajini. 

PUTINOVI SPECIJALCI UŠLI U AZOVSTAL! Rusi su BACILI OCA SVIH BOMBI, Moskva je krenula sa upotrebom NAJSMRTONOSNIJEG ORUŽJA (VIDEO)

Na snimku se može videti kako posada ovog moćnog topa pogađa neprijateljske položaje. 

„Malka“ može da ispaljuje i nuklearne granate i uništava mete u dubini fronta, a smatra se da će dodatno ojačati borbene mogućnosti ruske artiljerije.

Stručnjaci ističu da je ovo je jedan od najmoćnijih samohodnih topova u svijetu, predviđen za uništavanje meta i protivničkih objekata u taktičkoj dubini fronta. 



Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter