Izvor: TANJUG
15.06.2022 u 08:57
0

ZATVORENO NEBO NAD ŠVAJCARSKOM: Obustavljen avio-saobraćaj!

Poletanja i sletanja na švajcarskim aerodromima obustavljena su zbog tehničkog problema u sistemu za kontrolu vazdušnog saobraćaja, saopštila je švajcarska agencija koja se bavi pružanjem usluga vazdušne navigacije Skajgajd.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U saopštenju Skajgajda navodi se da je švajcarski vazdušni prostor zatvoren do daljnjeg za saobraćaj iz bezbednosnih razloga zbog tehničkog kvara do kojeg je došlo jutros u ovoj agenciji.

Skajgajd je poručio da radi na pronalasku rešenja i da će se ponovo oglasiti kada bude dostupno više informacija. 

PREMIJERKA FINSKE O ČLANSTVU U NATO: „Shvatamo zabrinutost Turske“ Evo šta će se desiti sa procesom pristupanja Alijansi

Portparol aerodroma u Cirihu ranije je rekao da su obustavljena poletanja i sletanja, dok je aerodrom u Ženevi naveo na Tviteru da se saobraćaj neće nastaviti pre osam časova.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter