Izvor: Tanjug
05.08.2023 u 22:57
12

ZELENSKI BEZ SRAMA I DALJE MOLI ZA POMOĆ: „Ukrajina očekuje još paketa sledeće nedelje“

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski zahvalio je Nemačkoj i Litvaniji na novim paketima odbrambene i bezbednosne podrške Ukrajini i dodao da očekuje nove pakete pomoći sledeće nedelje.

„Sledeće nedelje očekujemo nove odluke i nove pakete pomoći. Radimo na tome da naša odbrambena industrija ima još veća dostignuća i mogućnosti“, rekao je ukrajinski lider u večerašnjem video obraćanju.

ZELENSKI I PRIGOŽIN KOMŠIJE U LETOVALIŠTU NA OBALI TIRENSKOG MORA? Skupocene VILE zaustavljaju dah

Ukrajinsko Ministarstvo finansija saopštilo je u petak da je nemačka vlada od početka invazije u punom obimu obezbedila finansijsku pomoć u iznosu od 1,55 milijardi dolara, pri čemu su najveći deo finansiranja bili grantovi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

12 thoughts on “ZELENSKI BEZ SRAMA I DALJE MOLI ZA POMOĆ: „Ukrajina očekuje još paketa sledeće nedelje“”

  1. Da li debil i dalje ne kapira da će na taj način Ukrajina biti potpuno uništena! Umesto da kuka i zapomaže za oružjem, bolje da bez posrednika bezuslovno sedne sa Rusima za pregovarački sto! Ostalo je malo vremena! Rusija neće vršiti nove mobilizacije, i slati građanstvo na front! Razbiće Ukrajinu nuklearkama! Tada će svi ostali uvući rogove, i zaboraviti na razrušenu Ukrajinu!!!

    19
    1
    Odgovori
  2. Kako ne shvatate,pa oni namerno odugovlace rat dok ne pokradu sve sto im prolazi kroz ruke.
    Sto duze pretacu med vise prste lizu.
    Kada to izgubi smisao i mogucnost poslovanja , onda se okrece prica .
    Shvatite sve je posao i profit , nema emocija i ljubavi i brige za ljudima.
    Bitan je zadati cilj.

    3
    0
    Odgovori
  3. Slepče drogirani,pogledaj iza sebe Rusi samo što nisu stigli.Sreća te će tvoj narod da te nabije na kolac.Majmune jel si se okrenuo,evo tu su stižu.

    3
    0
    Odgovori
  4. Ma od samog početka rata sam govorio da je zelenko ustaša. Cilj Amerike I Zelenskog je da tamo izgine što više pravoslavnog naroda. Samo Zelenskog objesit u sred Kijeva I sve će biti uredu.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ameei zapad i hlumac mapravili citav cirkus .
    Ode sva Ukrajina al dsj boze da bude samo to izgleda da Putin ide dalje ima ovi nepriateljski zemalja puno valja i sa njima poravnat racune.
    Nepise im se dobro..
    Kao nisu znali sa kim se zajebavaju

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter