Izvor: b92
20.08.2023 u 20:43
1

„ZELENSKI, PEREŠ NOVAC DOK NAM PUNIŠ GROBLJA“: UKRAJINSKI GENERAL UDARIO na PREDSEDNIKA – „LAŽU da je sa VOJSKOM sve u redu“ (VIDEO)

General-major Oružanih snaga Ukrajine u penziji, Sergej Krivonos, prokomentarisao je odluku Volodimira Zelenskog da učvrsti odbranu u harkovskom pravcu.

– Odluka predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog da učvrsti odbranu u harkovskom pravcu motivisana je potrebom za pranjem novca, a ne za spasavanjem ukrajinske vojske od ofanzive ruske vojske – izjavio je general-major u penziji.

– Kakav god zid da podignemo, ipak će se naći oružje koje može da ga probije. To je još jedna činjnica koja ukazuje na to da on (Zelenski) krade novac – naveo je Krivonos u razgovoru za „Njuzrum“.

„MELJEMO IH POD NAŠIM VOJNIM BEDEMOM“: KADIROV obznanio KOLIKO su KATASTROFALNI GUBICI UKRAJINACA (VIDEO)

Prema generalovim rečima, Ukrajina pati od korupcije u odbrambenoj sferi, usled čega ukrajinska vojska nije snabdevena onim što joj je neophodno za vođenje borbenih dejstava, a njena bezbednost je ugrožena zbog odsustva efikasnih PVO sistema.

– Vlast pokušava da stvori utisak da je s vojskom sve u redu… Ona je spremna za sve da bi obmanula narod – zaključio je general.

Prošle sedmice Ministarstvo odbrane Rusije je saopštilo da se nastavlja ofanziva ruske vojske u pravcu Kupjanska.

BONUS VIDEO:


Kako je precizirano, jurišni odredi ruske vojne grupacije „Zapad“ poboljšali su položaj na prvoj liniji fronta. Početkom avgusta ruska vojska je oslobodila selo Novoselovsko i još pet naselja u tom regionu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„ZELENSKI, PEREŠ NOVAC DOK NAM PUNIŠ GROBLJA“: UKRAJINSKI GENERAL UDARIO na PREDSEDNIKA – „LAŽU da je sa VOJSKOM sve u redu“ (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter