Izvor: Kurir.rs/24ur
28.10.2022 u 11:43
0

ZELENSKI SE OBRATIO PORED SRUŠENOG RUSKOG DRONA I ZAPRETIO: „Ruskoj avijaciji srezaćemo krila!“

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski saopštio je da je Rusija za samo dva dana izvela više od 30 udara bespilotnih letelica na Ukrajinu, sa ukupno oko 4.500 raketnih i više od 8.000 vazdušnih udara.

Zelenski potpisao dekret o osnivanju 20 vojnih administracija u regionu Hersona koje od marta kontroliše Rusija

Poslednjih nedelja, ruski napadi bili su usmereni na ukrajinsku civilnu infrastrukturu, poremećujući snabdevanje zemlje strujom i vodom, baš kada su temperature počele da opadaju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Srezaću krila ruskom vazduhoplovstvu“, rekao je predsednik Volodimir Zelenski u svom svakodnevnom obraćanju iz Kijeva.

Zapadne zemlje kažu da Iran snabdeva Moskvu svojim domaćim bespilotnim letelicama i da su iranski vojni stručnjaci na terenu na Krimu koji je okupirao Rusiju kako bi pružili tehničku podršku pilotima. Ali Teheran je više puta negirao da ima bilo kakav dogovor o naoružanju sa Kremljom, a Moskva negira da je koristila dronove.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter