Izvor: BSC Happy
13.02.2023 u 12:43
0

ŽIVOT JE PONOVO POBEDIO, BEBA PREŽIVELA ZEMLJOTRES: Na njen OSMEH nakon spasavanja niko nije ostao ravnodušan (VIDEO)

Beba je spašena u turskoj pokrajini Hataj 107 sati nakon razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju, izjavio je turski ministar zdravlja Fahretin Koca.

Kako su mediji preneli beba je stara dva meseca. Ministar zdravlja je takođe videosnimke bebe objavio na Tviteru i rekao da je preživela iako je satima bila gladna.

Beba je trenutno u gradskoj bolnici u Adani i dobrog je zdravlja, rekao je on.

Turska državna televizija takođe je prikazala video bebe koja se smeje, rekavši da je živa nakon mukotrpnih napora da se spasi, prenose mediji.

Nažalost, veliki broj dece i mladih je nastradalo u razornom zemljotresu, međutim zahvaljujući napornoj borbi spasilačkih ekipa mnogo njih je na svu sreću spaseno i zbrinuto. Osmeh ovih mališana nakon spasavanja budi velike emocije i još jednom pokazuje kako je nekada život ipak jači od svih nesrećnih okolnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter