Izvor: HAPPY BSC
13.02.2023 u 12:20
1

DOBIO KOVERTU NATOPLJENU OTROVOM! Pokušan atentat na pomoćnika šefa Čečenije, Kadirov otkrio sve o zaveri!

Pomoćnik šefa Čečenske Republike, komandant specijalnih snaga Ahmat i zamenik komandanta 2. armijskog korpusa, Apti Alaudinov, otrovan je pre nekoliko dana, napisao je na svom Telegramu Lider Čečenske Republike Ramzan Kadirov.

– Sa njim je sada sve u redu, ništa ne ugrožava njegov život i zdravlje. Alaudinov pomoćnik je 8. februara dobio koverat sa porukom za generala. Ispostavilo se da je pismo zasićeno otrovnom materijom. Apti Aronovič je to shvatio po zajedljivom specifičnom mirisu i na vreme je preduzeo mere: oprao je ruke i oprao nosnu šupljinu. Tako su radili i ađutanti generala, koji su bili u kontaktu sa kovertom. Otrovani su primljeni u sanitetski bataljon, gde su veštim i kompetentnim postupcima starešine i dvojice sanitetskih boraca, od kojih se jedan ispostavilo da je profesionalni toksikolog, izbegnute teške posledice – kazao je Kadirov.

KADIROV SPREMAN DA PREGOVARA SA ZELENSKIM „JEDAN NA JEDAN“: „On je terorista, postavio bih ga na njegovo mesto“

Prema njegovim rečima, Alaudinov i oba njegova saborca u moskovskoj klinici i oporavljaju se.

– Lekari sprovode sve neophodne procedure. Specijalisti su uzeli uzorke biološkog materijala za analizu i identifikaciju otrovne materije. Paralelno se vodi istraga o pokušaju atentata, identifikacija umešanih. Rezultati su već tu – napisao je Kadirov.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DOBIO KOVERTU NATOPLJENU OTROVOM! Pokušan atentat na pomoćnika šefa Čečenije, Kadirov otkrio sve o zaveri!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter