Izvor: HAPPY BSC
13.02.2023 u 10:51
0

KADIROV SPREMAN DA PREGOVARA SA ZELENSKIM „JEDAN NA JEDAN“: „On je terorista, postavio bih ga na njegovo mesto“

Šef Čečenije Ramzan Kadirov rekao je da je spreman da pregovara sa Volodimirom Zelenskim jedan na jedan i da će ga naterati da uradi ono što je potrebno.

– Ako sednemo za pregovarački sto sa Zelenskim, da, mislim da je to pogrešno – rekao je Kadirov u intervjuu za program 60 minuta na TV kanalu Rusija 1, odgovarajući na pitanje da li su pregovori sa Ukrajinom sada mogući, prenosi RIA Novosti.

KADIROV POZVAO UKRAJINSKE PROPAGANDISTE DA PREDUZMU HRABAR KORAK: „Izađite na prvu liniju fronta, ne širite jeftine pretnje o zauzimanju Krima“

– Verujem da je Zelenski terorista, seoski satanista, on je fašista. I mislim da je pogrešno pregovarati sa njim. E sad, da sam ja bio poslat njemu jedan na jedan, onda je bilo moguće pregovarati. Ali ja bih ga brzo ubedio. Brzo bi potpisao sve dokumente koji su potrebni. A praviti od njega heroja tamo, pregovarati sa njim, mislim da nije u redu – dodao je on.

– Ne bih ništa rekao, a naterao bih ga da uradi šta treba. Ja sam psiholog. Razumem ljude odlično, mogu da se snađem – rekao je on.

Šef Čečenije je dodao da bi ga „stavio na njegovo mesto“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter