Izvor: Kurir.rs/ Daily Mail
02.06.2023 u 20:35
0

„ZNAO JE DA BUDE GRUB I VULGARAN, PLAKALA SAM KAD SMO SE UPOZNALI“: Još jedna Trampova LJUBAVNICA otkrila intimu (FOTO)

Bivša stanovnica Plejbojeve vile, Karen Mekdugal, nedavno je progovorila o svojoj aferi s bivšim američkim predsednikom SAD, Donaldom Trampom. Otkrila je tako nekolicinu detalja o vezi koju Tramp, čini se, i dalje negira.

SUKOB I BEŽANJE OD POLICIJE: Fotografije lažnog hapšenja Donalda Trampa izazvale SKANDAL na društvenim mrežama (FOTO)

Mekdugal je trenutno uz po*no glumicu Stormi Denijels predmet sudskog procesa protiv Trampa, u kojem se navodi kako je njegov bivši advokat, Majkl Koen, Stormi potplatio iznosom od 130 hiljada dolara kako bi ćutala. Ali to je samo jedna od čak 34 optužbe s kojima je Tramp suočen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karen McDougal (@karenmcdougal)

Mekdugal je u razgovoru za Daily Mail izjavila: “Zna da bude grub i vulgaran, ali kada ima svoje ljubazne trenutke, lepo je videti ga, jer to pokazuje da još uvek postoji čovek u njemu.”

Međutim, za razliku od Stormi, koja je svoj odnos s Trampom opisala kao “najgorih 90 sekundi u svom životu“, Mekdugal je imala malo lepše reči. „Bila sam zaljubljena u njega i on je bio zaljubljen u mene. Znam to, jer mi je stalno govorio. Rekao bi: ‘Ti si moja beba i volim te’. Pokazivao me svojim prijateljima“, rekla je.

Uprkos navodnoj ljubavi između njih, Mekdugal je priznala kako je neko vreme tražila izlaz iz te desetomesečne veze: „Prikazuju me kao nezadovoljnu ženu, ali to nisam ja. Ja sam to okončala.“ Karen je Trampa upoznala na jednoj Plejbojevoj zabavi 2006. godine, te tvrdi da su tada imali intimne odnose koje je Tramp navodno hteo da plati, što je ona odbila

„Bila sam obučena i spremala se da krenem, i videla sam debeli svežanj novca u njegovoj ruci. Znao je da je pogrešio kad je video koliko sam uznemirena. Plakala sam celim putem nazad“, priseća se.

Nakon toga su, tvrdi, počeli da se sastaju barem pet puta mesečno. Njihov prvi zajednički izlazak bio je na jezeru Taho u julu 2006. godine. „Plaćala sam za svoje letove i hotele, a on mi je vraćao te iznose u gotovini. Mislila sam da sam ja jedina žena“, rekla je.

Čini se kako ju je na prekid afere konačno podstakao trenutak kada su je fotografisali sa Trampovim sinovima Erikom i Donaldom mlađim. „Dogodilo se preko telefona. Nije bio zadovoljan. Ne voli da ga odbijaju, ali nije pokušavao da me uveri da mu se vratim“, priznala je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter