Izvor:
22.11.2019 u 21:20
0

BABIĆEV VOZAČ NA POČETKU SUĐENJA NEGIRAO KRIVICU: Samo delimično priznaje izvršenje krivičnog dela (VIDEO)

Dejan Stanojević, vozač bivšeg direktora preduzeća “Koridori Srbije” Zorana Babića, koji se tereti da je januara ove godine izazvao tešku saobraćajnu nesreću na naplatnoj rampi kod Doljevca u kojoj je poginula jedna, a četiri osobe povređene je – na početku suđenja u Nišu – negirao krivicu.

On je, međutim, rekao da samo „delimično priznaje izvršenje krivičnog dela“ koje mu se stavlja na teret. Delimično priznajem krivično delo jer je nesporno da sam ja upravljao vozilom ali postoje još niz drugih okolnosti kao što su vremenske prilike, magla i klizav kolovoz – rekao je Stanojević u prvom obraćanju pred sudom.

Optužen je da je službenom “škodom superb” u kojoj je bio Babić, nepridržavajući se saobraćajnih propisa, nedozvoljenom brzinom od 93 kilometara na sat – a bilo je dozvoljeno 60 – uleteo u deo naplatne rampe, udario u “opel astru”, koja se odbila i naletela na “folksvagen pasat” koji je bio ispred nje. Na licu mesta nastradala je 52-ogodišnje Stanika Gligorijević.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter