Izvor: BSC HAPPY
25.12.2023 u 21:20
1

DODIK U „ĆIRILICI“: Sad su im krivi Srbi iz RS, kao da smo nedostojni „kruga dvojke“

Gostujući u večerašnjoj emisiji „Ćirilica“ autora i voditelja Milomira Marića predsednik Republike Srpske Milorad Dodik podsetio je na činjenicu da je u vladi zloglasnog Ante Pavelića, koja je pobila milion Srba bilo tri ministra srpske nacionalnosti. Takođe, najveći koljači ustaške države bili su poreklom Srbi. Zato ga, kako je istako, ne iznenađuje da i danas imamo Srbe koji su protiv srpskih interesa.

– I sad smo im mi krivi, mi smo neki zli prljavi koji nisu dostojni kruga dvojke i treba nas eleminisati. Mi smo, kao neki rođaci sa sela koji su manje vredni. Kao kada je Kandić išla u Sarajevo da razgovara sa Mirkom Pejanovićem, pa onda rekla ja sam pričala sa Srbima. Pa pričaj sa mnom, ja predstavljam Srbe u Bosni – kaže Dodik.

Predsednik Republike Srpske prisetio se studiranja u Beogradu i studentskih dana. Kako kaže, i danas uvek sa posebnim ushićenjem dolazi u Beograd.

MILORAD DODIK U „ĆIRILICI“: Strane agenture žele da odvoje Srbe iz RS od matice Srbije!

– Ponekad mislim da su Beograd i Srbija za nas koji u njoj ne živimo više vredni. Svi su dobro došli u Republiku Srpsku koja vodi tešku bitku, za svoj subjektivitet. Jedan od osnovnih elemenata te bitke je snažna Srbija. Ja nisam bio na istim pozicijama sa Vučićem pre desetak godina, ali mi nikad nismo ušli u konflikt i očuvali smo jedinstvo. Snažna Srbija je povezana sa imenom Aleksandra Vučića. Ja to govorim iz pozicija nekoga ko zna kako je bilo ranije, a kako je sada. Vučić će uvek biti na strani Republike Srpske, njegova empatija i posvećenost RS je velika a to nikada nije išlo na štetu Srbije – kaže Dodik.

On napominje da su nekada strani ambasadori formirali vlade u Srbiji, a da danas tako nešto nije moguće.

– Danas Srbija ima ekonomsku ekspanziju. Aleksandra Vučić nije neko ko se povlači na Međunarodnim skupvima. Bio sam prisutan na sastanku u Tirani, bila je prisutna Federika Mogerini i lideri Balkana. Kad je Tači počeo da krivi Srbiju i da pominje Republiku Srpsku. Tada je Vučić rekao Tačiju „Nemoj da ti ustanem odavde“. Ja sam svedočio tome – navodi Dodik i dodaje da se onada nađe jedna grupa ljudi koji okrive ljude iz RS.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “DODIK U „ĆIRILICI“: Sad su im krivi Srbi iz RS, kao da smo nedostojni „kruga dvojke“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter