Izvor: BSC happy portal
27.03.2023 u 22:23
1

GORAN ŠARIĆ U „ĆIRILICI“: „Formula te zapadne elite za „pogrešno Zapadni Balkan“ je više NATO -a, a manje EU!“

„Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju stručnjaci iz zemlje i regiona.

Večerašnja emisija „Ćirilica“ autora i voditelja Milomira Marića obara sve rekorde gledanosti, a svoj stav su na goruće teme iz sveta politike dočarali vrsni stručnjaci,  a današnja tematika nazvana je simbolično „Srbija u novoj podeli sveta“.

BOJAN DIMITRIJEVIĆ U „ĆIRILICI“: „Đinđić je bio iznenadna amplituda u političkom životu Srbije i čovek takvih performansi se posle njega nije pojavio!“

Svedoci smo toga da je Hrvatska ušla u Šengen, u Evrozonu, a premijer Plenković je navodno rekao kako se „Hrvatska vraća kući, te da ona nema ništa sa Balkancima.“

Goran Šarić je tokom ovog medijskog istupanja govorio da li su ovi navodi zaista tačni, ali je analizirao i globalnu političku situaciju.

  • Nabolje je pogledati brojke. Prvo pitanje na mojim predavanjima jeste – dali su Hrvati pokatoličeni Srbi? Ja im kažem da to nije bitno, nema on vama dokaže da je bio Srbin. Danas se ne osvaja prostor, nego umovi ljudi. Muzika, serije, sve je to najbolji ambasador Srbije u regionu, to je ta privlačnost srpske kulture i srpskog načina života za sve okolne narode. Srbija treba na taj način, ideološki da pravi sprski svet. Hrvatska je u EU, ali ne vidim da ima neke benefite, sad je uvela evro, sve cene su porasle. A ono što je uvek bila mantra svih zagovornika EU je da se putuje bez granica. To nije istina, negde ima granica, negde nema. Na primer u korona krizi se sve zatvara. Hrvatska nije imala neke benefite, kao ni Srbija što ne bi imala neke preterane. Formula te zapadne elite za pogrešno Zapadni Balkan je više NATO -a, a manje EU. Bitno je da su oni ovaj prostor poklopili NATO kišobranom. Hrvatska treba Srbiju, a Srbija može i bez nje, hrvatski kapital je ušao u Srbiju jer poljoprivredni prozvodi idu u Hrvatsku. – istakao je Šarić između ostalog tokom gostovanja na Hepi televiziji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “GORAN ŠARIĆ U „ĆIRILICI“: „Formula te zapadne elite za „pogrešno Zapadni Balkan“ je više NATO -a, a manje EU!“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter