Izvor:
24.01.2019 u 16:02
0

MIROLJUB PETROVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Nisam odgovoran ni za čiju smrt, samo sam rekao svoje mišljenje! (VIDEO)

Miroljub Petrović gostovao je u jutarnjoj emisiji televizije Hepi, kako bi izneo svoj stav na osnovu optužbi Biljane Jovanović iz Kruševca, da je njen brat umro jer je poslušao njegove savete.

– Miroljub Petrović nas je ubeđivao da moj brat Slavčo Petrov, kome su lekari u martu prošle godine dijagnostikovali tumor na mozgu, ne treba da ide kod doktora, a da je gama nož glupost. Kada smo ga pitali za bratovljeve epileptične napade, rekao je da je "opsednut demonima i da treba da se moli". Moj Slavčo je na kraju preminuo od jednog takvog napada – rekla je Biljana za jedne novine.

Gostujući u emisiji "Dobro jutro Srbijo" Petrović tvrdi da nikada nije upoznao dotičnu osobu do danas:

– Jednom kada je prolazila kroz moje selo, pošto je ona iz Makedonije, a ja živim u jednom selu kod Leskovca, samo se pozdravila i to je trajalo 15 min. Znam je samo preko mejla, ona je mene kontaktirala, njenog brata nikada nisam video, nikad se nismo čuli preko telefona, nikada nismo razmenili niti jedan mejl – objašnjavao je gost Hepi televizije.

Na pitanje Milomira Marića, da li je lečio brata dotične gospođice odgovorio je:

– Njenog brata nikada nisam lečio.Kontaktirala me je i rekla da ona i njen brat gledaju moja predavanja. Njen brat je oboleo, više se i ne sećam od čega, imao je neke probleme sa mozgom. Kada mi je to rekla, na mejl sam joj poslao program koji svima šaljem: da koriguje navike, uradi čišćenje organizma itd. Poslao sam joj savet, ništa joj nisam naplatio – objasnio je Petrović.

Nakon ozbiljnih optužbi i tvrdnji, čak i prepiske koja se našla u novinama, Miroljub je optužen da je obolelog momka odvratio od zvanične medicine,dao mu lažnu nadu, nakon čega je preminuo:

– Gledajte, oni su mene kontaktirali na mejl, ja sam im rekao svoje mišljenje. Nigde ih nisam primio, niti lečio. Ta devojka je odvela svog brata u jedan centar, ja se nigde sa njima nisam susretao. Mogu da vam pomognem da sami sebe izlečite. Isto kao što ste se razboleli zbog loših navika, možete da ozdravite korigovanjem istih. Ako uđete na sajt mog Instituta za prirodnu medicinu, viđećete izlečene ljude od parkisona, raka jetre, raka dojke, raka debelog creva… Ne mogu ja da snosim odgovornost tako što će neko da puši, pije i sad sam ja odgovoran…

Nakon kobnog ishoda, Miroljub se video sa dotičnom devojkom i preneo šta se tokom susreta dogodilo:

– Rekla mi je. "Vi ste mene razočarali jer niste uspeli da izdvojite 10 minuta da se vidite sa mojim bratom". Izjave da je ona mene optužuje za smrt njenog brata su novinari "naduvali", kao i to da je Šešelj rekao sve najgore o meni. Kada pročitate tekst, videli bi da čovek ništa loše nije rekao. Uglavnom, rekao sam joj: " Bijana, mene svakog dana na 1.000 ljudi zovu". Ona je vidala mene na TV-u i bila ubeđena da ću da izlečim njenog brata – rekao je Petrović.

Da li si ti rekao njenom bratu da ne koristi leokove zvanične medicine?

– Ja sam njoj poslao jednu kratku knjigu od čuvene američke doktorke, Loren Dej, koja govori zašto je loša hemoterapija, zračenje, operacija i da rak tako ne može da se leči. Rekao sam im da se ne slažem sa tehnikama konvencionalne medicine za rečenje raka, jer je hemoterapija otrov koji se ubrizgavau venu, da se navodno ubijaju ćelije raka. Moj otac je umro od hemoterapije, jer je hteo i ovo što ja pričam i hemoterapiju. Kada je otišao na šestu hemoterapiju, izneli smo ga kolicima, posle 7 dana je umro – tvrdio je gost jutranjeg programa TV Hepi.

Na pitanje kako je lečio svog oca obolelog od kancera, Petrović je odgovorio:

– Rekao sam mu da mora da ostavi duvan, akohol, da počne da se zdravo hrani. On je mene ismejavao i govorio: "Ženo, pokosi travu da Miroljub pase". Kad je dobio dijagnozu raka jetre, jer je voleo da popije sa Srbima uz gusle, rekao je. " Vidi, otvorila se zdrava hrana, ja ću da platim, a ti reci šta teba!". Hteo je i to i hemoterapiju, gledao sam ga kako propada od hemoterapije. Ja sam samo izneo svoje mišljenje, kako misle i mnogi lekari – objasnio je.

Nakon pisanja novina da su Biljana i njen brat izdvojili značajnu sumu za lečenje kod njega, Pertović je objasnio:

– Danas smo se videli na jednoj televiziji i pitao sma je javno da li mi je ikada dala 750 evra,odgovorila je da nije. Ona je, navodno dala jednom mom studentu tu sumu novca, ja ne radim sa pacijentima jer nemam vremena. Istina, nikada nije javno to rekla, već su novinari napisali – rekao je Petrović.

Detaljnie pogledate u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter