Izvor:
13.10.2019 u 18:58
0

POČEO DRUGI MEĐUNARODNI FESTIVAL POTPOMOGNUTE OPLODNJE: Tokom vikenda predavanja i besplatne konsultacije! (VIDEO)

Pre 25 godina na današnji dan počela sam svoju licnu borbu za bebu, ali i borbu sa drugim parovima i Drugi međunarodni Festival potpomognute oplodnje, koji je otvoren danas u Beogradu, jedan je od rezultata ove borbe i pokazuje koliko je neplodnost veliki problem, rekla je Sandra Jovanović, predsednica Udruženja „Šansa za roditeljstvo“ na otvaranju festivala.

Festival je ugostio preko 50 eminentrnih stručnjaka iz Srbije i Evrope, koji će tokom ovog vikenda održati predavanja, ali i besplatne konsultacije za čak 300 parova kojima je potrebna pomoć da bi postali roditelji, istakla je Jovanović.

Tokom dva dana trajanja Festivala, biće održano ukupno 10 panel diskusija na različite teme: surogat materinstvo, muška neplodnost, donacija reproduktivnih ćelija i embriona, kako započeti lečenje, kome se obratiti. Na samom festialu prikazan je dokumentarni film o neplodnosti „Putovanje do bebe“ .

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter