Izvor:
13.10.2019 u 12:35
0

UMETNIČKI DIREKTOR VOJISLAV PANTIĆ PREDSTAVIO DŽEZ FESTIVAL: Ove godine proslavljamo 35. rođendan!

Gost emisije "Prelo u našem sokaku" bio je umetnički direktor Beogradskog džez festivala, Vojislav Pantić, koji je predstavio neverovatan muzički festival i pozvao sve ljude da se pridruže ovom nezaboravnom događaju.

– Džez je muzika za srce i dušu. Održava se od 21. do 28. oktobra, u Domu Omladine u Beogradu. Nikad više bendova na glavnom programu, nikad više stranih novinara koji su nam se najavili da će doći da slušaju i da prate festival od Amerike do Rusije. To je velika čast za događaj koji slavi 35. rođendan. U ovoj godini jubileja imamo toliko ljudi iz sveta koji su zainteresovani da dođu i da budu sa nama i da proslave. Ja mislim da je Beogradski džez festival doprineo da se džez promoviše na jedan vrlo kreativan način. Svake godine imamo i nekoliko sastava koji te godine promovišu albume iz Srbije i koji vrlo pametno i mudro razmišljaju šta da ponude svetu i budu interesantni. Nekad i sa našom muzikom i našim folklorom. Očekuju vas popularne zvezde naših prostora i vrlo zanimljivi gosti.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter