Izvor: BSC Happy
15.07.2023 u 22:55
0

PROVEDITE NEDELJNO JUTRO UZ JUTARNJI PROGRAM NA HAPPY TV: Ove nedelje očekuju Vas zanimljive priče i još bolji gosti, ne propustite „„DOBRO JUTRO, SRBIJO“

Razlog da ustanete rano, a i ako zakasnite svakako ne propuštate najaktuelnije i goruće teme, uz to sjajne sagovornike najgledanijeg jutra u Srbiji. Istinito, jasno, pravo u metu - "DOBRO JUTRO SRBIJO" na Happy televiziji!

                                        Dobro jutro Srbijo, dobro jutro gledaoci Happy televizije!

                                                                                                8.00

Probudimo se uz PRELISTAVANJE dnevne štampe sa Andrijom Jorgićem – direktor Borbe Prof. dr Goranom Puzićem i advokatom Stevanom Damjanovićem.

                                                                                                 9.00

„GOLGOTA I BORBA NARODNOG POSLANIKA“ na tu temu govoriće narodni poslanik Dejan Bulatović.

                                                                                                10.00

U nastavku programa u goste nam dolazi sportski novinar Dejan Ignjatović i Stefan Kovačević, generalni sekretar Padel saveza Srbije, izneće svoj stav i viđenje na temu koja ovih dana najviše okupira Srbiju i naše građane, a to je „ĐOKOVIĆ – ŠAMPION VIMBLDONA 2023?“

 10.30

U istom satu nastavljamo program sa drugom gošćom a to je glumica Miljana Kravić koja će nam nešto više reći o premijeri predstave DR, šta nas to očekuje u predstavi saznajte u našem jutarnjem programu.

10.40

Nakon gospođe Kravić u naš studio dolazi Snežana Jovanović – koordinator Etno mreže koja govori o izložbi „100 ŽENA STO MINIJATURA“, o čemu se zapravo radi na izložbi saznaćemo upravo od gospođe Snežane, ujedno ovo je i tema sa kojom ćemo odjaviti naše nedeljno jutro i ponovo se sa vama družimo već u ponedeljak i zajedno započinjemo novu radnu nedelju.

                                                       Probudite se uz najgledanije jutro u Srbiji!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter