Izvor: BSC Happy
27.06.2023 u 10:08
0

VOJISLAV ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO, SRBIJO“: „Zapad Kurtija može da smeni na brzinu, ali njima on treba takav kakav je“

U današnjoj emisiji „Dobro jutro, Srbijo“ na Hepi televiziji gostovao je predsednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj.

Vojisalv Šešelj govorio je na temu „EU NEMA KAPACITET DA VODI PREGOVORE BEOGRADA I PRIŠTINE„, pored toga i o svim najaktuelnijim dešavanjima u zemlji.

VOJISLAV ŠEŠELJ ZA HAPPY TV: „Zašto podržavam VUČIĆA? Naš sukob je trajao do 2016.“ Evo šta je rekao lider radikala

Na samom početku emisije Šešelj je izneo svoje mišljenje o tome što je Srbija oslobodila tri albanaca.

Nije bila poenta da li ćemo mi njih držati i koliko ćemo ih držati, nego ja gledam na Vučićevu situaciju, bio je strašan pritisak sa Zapada, sve su zaboravili samo su insistirali da se oni puste. Videli smo ovih dana i rusko saopštenje, gde kažu da se predsednik Vučić bori za miroljubivo rešenje, a da ga ovi sa Zapada pritiskaju sa svih strana. Mnogi ruski zvaničnici kažu da su ove demonstracije u Beogradu povezani sa situacijom na Kosovu i Metohiji i da je cilj urušenje režima, da ne bi imao ko da brani Kosovo i Metohiju, rekao je Šešelj.

S obzirom na to da je gosodin Šešelj istakao da je predsednik Vučić ima velike pritiske sa Zapada da pusti albance iz zatvora, upitan je potom da li i Kurti trpi takve pritiske da pusti Srbe koje neosnovano hapsi.

– Naravno da ne trpi, oni ga još uvek ga podržavaju, da ga ne podržavaju oborili bi ga. Može Zapad da ga smeni na brzinu, jednom su ga smenili, ali sada nešto oklevaju, znači treba im takav kakav je, kazao je on.

Ne može posrednik biti neko ko navija apsolutno za jednu stranu, dodao je Šešelj.

Šešelj je zatim izeo svoj stav i prekomentarisao trenutnu sitaciju u Rusiji i događajima koji su nastali nakon pobune Vagner grupe.

On sad ništa nije hteo, nevinašce jedno. Vidimo da se Rusija bavi sada ispitivanje stranih službi i tome da li su oni imali udeo u tome, Prigožin ili je u sprezi sa Zapadnim službama ili je poludeo. On je ovo krenuo na svoju ruku, e sada da li je neko od toga da izvuče korist, ostaje da viidmo, valjda ćemo saznati konkretne podatke, on ništa nije mogao da uradi svakako, on nije imao šanse ništa da uradi, on je to shvatio.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter