Izvor:
16.12.2019 u 22:40
0

UŽIVO DRAGOSLAV BOKAN I VLADIMIR ĐUKANOVIĆ O PATRIOTIZMU: Ne smemo da zaboravimo naše heroje!

Dragoslav Bokan i Vladimir Đukanović izneli su interesantan stav po pitanju patriotizma

– U istrajavanju mi pokazujemo put i drugim narodima, a to je oslobođenje svesti. Mi se na sličan način oslobađamo NATO vlasništva i globalističkih stanica tako da sa te strane oslobađamo i rečnik. Oslobađamo i pravo da kritikujemo stvari, čak i da stradamo za svoje uverenje – objasnio je Dragoslav Bokan.

Njegov stav podržao je i Vladimir Đukanović, koji je objasnio ko treba biti uzor mladima.

– Ja razumem da je sada komercijalizacija svega ali mi ne smemo da zaboravimo naše heroje. Drago mi je što nismo zaboravili naše heroje sa Košara. Ti momci, koji su bili spremni da daju svoj život za otadžbinu, su pravi uzori – zaključio je Đukanović.

UŽIVO PROFESOR MILOŠ KOVIĆ O BUDUĆNOSTI SVETSKE POLITIKE: Videćemo i pad američke imperije!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter