Izvor:
02.02.2019 u 13:19
0

VIKENDOM U EMISIJI „POSLE RUČKA“ PITAMO (15:15H): Koliko je domaća hrana zdravija od fabričkih prerađevina?

Ni danas ne propustite emisiju "Posle ručka" sa voditeljkom Jovanom Grgurević.

Tema današnje poslepodnevne emisije na televiziji Hepi glasi:

– Da li je zdravije koristiti domaće osušeno meso i mesne proizvode od fabrikovanih?

– Koji su to problem koji mali proizvođači imaju u plasmanju dimljenih mesnih prerađevina?

– Da li su kobasicijade, svinjokolji, slaninijade deo života Srba?

Gosti koji će razgovarati na današnju temu su: Sava Graovac (proizvođač iz Kovina), Mihajlo Mihajlović Ciga (proizvođač iz Rume), Miroslav Atanasković (Kobasicijada Turija), Ranislav Stankov (Kobasicijada Turija), Dragan Vujačić (Slaninijada Kačarevo).

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter