Izvor: Tanjug
24.11.2023 u 21:21
0

OVO JE TEK POČETAK: Nakon oslobađanja talaca oglasio se Bajden

Američki predsednik Džozef Bajden izjavio je danas da je oslobađanje prve grupe talaca „samo početak procesa“ i ocenio da postoje realne šanse da se produži privremeno primirje između Izraela i Hamasa. „Očekujemo da će još talaca sutra biti pušteno.

I još dan kasnije, i još dan nakon toga. U narednih nekoliko dana, očekujemo da se desetine talaca vrati svojim porodicama“, rekao je Bajden. On je dodao da neće stati dok se svi preostali taoci u Pojasu Gaze ne vrate kući, prenosi Gardijan.

Bajden je naveo da će se o drugom talasu oslobađanja talaca znati u narednim satima, dodaje Rojters. Američki predsednik je naglasio da mora da se okonča „ciklus nasilja na Bliskom istoku“.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter