Izvor:
22.11.2023 u 04:45
0

POKUCAO SAM NA VRATA KOMŠINICI: Užitak koji sam osetio nikada neću zaboraviti

Odavno gledam svoju komšinicu Tonku, prsatu, a bogami i prsata komšinicu. Naime, naše njive su jedna do druge i krompir je već u punom sjaju, odnosno pravi je žbun, pa se mora redovno zalivati. Krompir uglavnom prodajem komšijama, jer otkako sam ostao sam, nakon što mi je žena pre dve godine iznenada umrla od raka, i to u 53. godini, nije mi palo na pamet da stupim u novi brak.

Ćerka i sin su oženjeni i žive u gradu, a povremeno dolaze vikendom na roštilj i slično. Međutim, ako sam odustala od braka, to ne znači da sam odustala od seksa. Tonkino dupe je bilo okruglo i sada u letnjim mesecima sa manje odeće veoma izazovno. Čak mi se učinilo da se malo trgnuo na mene. Inače, Tonka je imala 40 godina, dugu smeđu kosu zavezanu u rep, četiri grudi i visoka oko šest metara. Bila je dosta niža od mene, ali je stalno govorila nešto dvosmisleno dok smo kopali krompir. Uopšte mi se kurac nije podigao, ali kada je narastao svih dvadesetak santimetara bilo je lepo ispupčenje u pantalonama, jer je bilo solidno debelo.

– Štef, zašto stavljaš krompir u pantalone? – inače, zovem se Stjepan i kada sam je pogledao video sam da se nagnula i ceri, gledajući u mom pravcu, dok su njene bujne grudi virile iz dekoltea njene majice.
– Ne, ne trebaju mi dole… rekao sam i namignuo joj, a ona se još jače nasmejala i ispravila.
– Nekako ti ne verujem..
– Šta želite da proverite ručno? -Namerno sam koristio ruke u kontekstu, jer nema smisla gledati.
– Znaš da bi.. – rekla je posle kratkog razmišljanja.
– Da dođem do tebe ili ti meni? – upitala sam mirno, iako sam osetila kako mi krv juri u kurac.

Ona ništa nije rekla, već je ispustila motiku i krenula prema mojoj njivi, a ja sam ispustio motiku i čekao da dođe do mene. Ubrzano je disala kada je došla, a lice joj je bilo crveno kao paradajz, delom od nelagode, delom od uzbuđenja. Nije se previše dvoumila i uhvatila je za ruku za tu izbočinu na mojim pantalonama. Odmah sam osetio takvo zadovoljstvo, da sam pomislio da sam se odmah ispraznio u donjem vešu. Malo ga je premesila preko pantalona, odobravajući mu veličinu klimanjem glavom, a onda je počela da mi otkopčava pantalone, ali sam je zaustavio. Otišao sam do traktora i izvukao ćebe iz njega, pa se vratio i prostro ga između redova krompira. onda mi je do kraja otkopčala pantalone i skinula mi ih sa gaćama, i počela da gleda u kurac iz neposredne blizine, jer je u međuvremenu čučnula. Zatim ga je malo polizala i pokupila tih nekoliko kapi iz glavića, pa ga uvukla u usta. Nisam baš bio siguran da li je pušila, jer smo oboje bili znojni, pa sam pretpostavio da dole nema nikakav miris. Ali izgleda da joj to nije smetalo, jer je ubrzo pola mog kuraca bilo u njenim ustima. Oh, kako je to bilo dobro. Ne sećam se kada je poslednji put bio u ženskim ustima, a Tonka je dobro znala šta radi, jer sam ubrzo počeo da svršavam. Nešto u ustima, a nešto na licu. Samo je zacvilila, jer nije toliko očekivala, pa je brzo prstima sakupila moju spermu sa lica i oblizala prste, ali nije prestala da trza moj kurac koji je još stajao.

Posle minut-dva intenzivnog trzanja, legla je na leđa na to ćebe i povukla gaćice niz noge, tako da sam video njenu dlakavu macu sa ružičastim usnama koje su već bile mokre od njenih sokova. Osim toga, navukla je i košulju preko grudi, zajedno sa grudnjakom, tako da su se te grudi izlile u stranu, a bradavice su već bile napete. Nisam oklevao, kleknuo sam i uzvratio joj lizanjem pičke koja je mirisala na sokove, znoj i malo mokraće, dok sam joj jednom rukom gnječio sise. Glasno je stenjala i samo mi je govorila:

– I da.. da.. lizi je.. mmmmm.. kako je dobro.. . mmmmm.. jebi me..

Nije dugo trebalo da me preklinju, jer sam se plašio da ne uspem i da se osramotim. Postavio sam se iznad nje i gurnuo glavu u njenu mokru i izuzetno vruću macu, i gurnuo je do njenih jaja unutra. Glasno je stenjala zabijajući nokte u moj vrat. Jebao sam je snažno i brzo, osećajući vrelinu sunca na svojoj goloj zadnjici dok su se naša tela sudarala u intenzivnoj i divljoj stvarnosti požude. Iako smo bili glasni, retko ko bi nas video između grmova krompira velikih kao stabljike. Žestoko sam je pojebao, a Tonka je već jednom svršila i to ćebe je sada bilo mokro na mestu gde joj je curilo iz pičke. Posle deset minuta još uvek nisam završio, a sada je tražila da je jebem u dupe. Oprezno sam pogledao okolo i nije bilo nikoga, kao i drugih dana, pa je ona brzo kleknula, a ja sam kleknuo iza nje i odmah nastavio da je zabijam u nju. Sledećih deset minuta se ništa više nije čulo osim njenog udaranja zadnjicom u moje prepone, naše jaukanje je postajalo sve glasnije i njenog povremenog cviljenja. Znoj se ocedio sa nas dok sam osetila da mi prilazi. Uhvatio sam je za sise i nastavio da se zabijam u nju dok je cvilila u sve većem tonu, tada smo oboje doživeli zajednički orgazam, a sada sam se praznio duboko u njoj dok je zabijala nokte u moju zadnjicu, povlačeći ga kao prodrlo bi u nju što je dublje moguće. Ostao sam sa svojim penisom duboko u njoj još nekoliko trenutaka dok smo oboje polako hvatali dah, dok je sunce nastavilo da nas nemilosrdno prži.

Polako smo se obukli i otišli ​​do traktora gde sam imao hladnu vodu i hranu, pa smo sedeli malo u hladu traktora i ljubili se kao deca. Rekla je da joj je to baš potrebno, jer njen muž u poslednje vreme nije baš dobar u krevetu, a nema ni takav kurac među nogama. Kada sam joj rekao da nisam imao seks od kada mi je žena bolesna, a umrla je, samo me je saosećajno pogledala i rekla da ćemo to ispraviti.

Šta da vam kažem, još jednom sam je nabio pre nego što smo otišli ​​kući, i od tada je svaki drugi dan u polju dobijala svoju količinu sperme u obe rupe. Za zadnjicu još nismo odlučili, ali nikad se ne zna, ima vremena. Da, i sada je obavezno na terenu bez grudnjaka i gaćica da ne gubim

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter