Izvor: Kurir
10.11.2023 u 14:39
0

SUDBINA NASTAVNICE ISTORIJE UPUCANE U RIBNIKARU Prijateljica otkriva u kakvom je stanju Tatjana – narod traži NACIONALNU PENZIJU

Kolege bivši i sadašnji učenici nastavnice Tatjane Stevanović koja je teško povređena na svom radnom mestu, 3. maja 2023, u OŠ „Vladislav Ribnikar“ pokrenuli su inicijativu da ova hrabra žena dobije nacionalnu penziju.

Učenik je tog kobnog dana u Tatjanu pucao dok je držala čas. Ona se i posle više od šest meseci nalazi u bolnici i samo vikendom ide kući.

Kako Kurir saznaje, nastavnica se oseća loše, čeka operaciju kuka i ugradnju veštačkog.

– Bori se, a to je najvažnije. Okružena je prijateljima, porodicom i kolegama i uz veliku podršku bivših i sadašnjih učenika. Šake i karlica su teško povređene. Na terapijama je. Niko ne zna do kada, niti se daju ikakve prognoze – rekla nam je jedna njena bliska prijateljica.

Tatjana je teško povređena u masakru u OŠ „Vladislav Ribnika“ jedna od šestoro ranjenih i srećom preživelih u strašnom masakru na Vračaru, u kojem je ugašeno deset života.

Tatjana je u UKCS operisana nekoliko puta. Prvi dan po prijemu imala je operaciju stomaka, posle desne potkolenice i leve šake. Spasavali su joj život, pa je kuk koji se rasprsnuo od metka kojim je pogođena u stomak, ostavljen „da se rešava“ kasnije, kada se ona stabilizuje.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter