Izvor: Tanjug
16.06.2022 u 19:09
0

AMBICIOZNI PLANOVI ZA PRESTONICU Premijerka Brnabić otkrila da će se u Beogradu realizovati veliki broj važnih projekata!

Potpredsednica SNS i poverenica stranke za grad Beograd Ana Brnabić izjavila je da je potpuno uverena da će novi tim u glavnom gradu, predvođen kandidatom za gradonačelnika Aleksandrom Šapićem, raditi u najboljem interesu građana.

„Imamo pred nama ambiciozne projekte i sigurna sam da će Šapić i na sednici izneti plan o konkretnim projektima, a jedan od najvažnijih je svakako metro, koji smo krenuli da gradimo“, rekla je Brnabić novinarima posle sednice Predsedništva SNS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podsetila je da je u planu i izgradnja Linijskog parka, najveća zelena parkovska površina, koja će se graditi, i pored kritika na račun dosadašnje vlasti da ne posvećuje pažnju ekologiji.

„Imamo i druge ambiciozne projekte u domenu zaštite životne sredine, gradnju čak pet postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, kao i železničku i inovacionu infrastrukturu, proširenje Naučno-tehnološkog parka, izgradnju kreativnog centra Ložionice…“, rekla je Brnabić.

Dodala je da se veliki broj projekata odnosi i na republički nivo, i da je u tom smislu važno da saradnja između vlade i Grada Beograda bude dobra, da to budu ljudi koji pripadaju jednom timu kako bi se na najefikasniji način implementirali svi projekti.

„Sigurna sam da će tim, sa ostailima u Gradskoj upravi, a biće promena u Gradskom veću, dobro raditi posao, najbolje moguće u interesu Beorgađana“, rekla je Brnabić.

DVA POVEĆANJA PENZIJA Premijerka Ana Brnabić otkrila da će penzioneri moći da računaju na rast od ukupno 19,1 odsto!

Dodala je da je ponosna na sve što je SNS uradila u Beogradu i za Beograd.

„Koliko smo istorijski promenili Beograd, koliko je to danas savremen grad, koji pruža mnogo bolje uslove za život građana, neuporedivo bolje uslove za investitore, za privredu, lokalne start-apove, za mlade. To je trend koji mora i da se nastavi i da se ubrza“, poručila je Brnabić.

U tom smislu, dodala je jedan lični utisak, koji je, kaže, stekla gledajući prilog Dojče velea o Beogradu, koji, kako je rekla, nije bio osmišljen da bude pozitivan za Beograd i Srbiju.

„Ali, kada vidite sliku Beograda, Beograda na vodi, ne možete da ne kažete da je Beograd neverovatno napredovao u poslednjih nekoliko godina. Ta slika koja ide u svet potpuno je drugačija nego nekada“, rekla je Brnabić.

Dodala je i da je svi moraju da priznaju da je Srbija, ipak, i najjača ekonomija i najvažniji spoljnotrgovinski partner EU, pa i Nemačke, i najveća investiciona destinacija za nemačke kompanije, te je, u tom smislu, ponosna na sve što je urađeno do sada i za Beograd i za Srbiju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter