Izvor: Blic
02.04.2022 u 16:27
0

BEOGRAĐANIN ZA DLAKU IZBEGAO SMRT U OLUJI! „Krov je odleteo i umalo me nije UBIO“

– Proleteo nam je krov, parkirao sam se evo ovde, krov je odleteo sa ove zgrade i umalo me nije ubio. Evo gde su otišli komadi – kazao je u video snimku sugrađanin koji je zamalo nastradao.

Naime, na Instagram stranici „Moje naselje“ objavljen je video snimak nakon što je naseljem Vojvode Vlahovića protutnjalo nevereme prililkom kojeg su sa obližnje zgrade popadali delovi krova.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Ispovest komšije koji je zamalo izbegao smrt. Oko njega delovi krova koji su leteli 50 metara, oborena bandera, oštećena vozila, krovovi drugih zgrada. Scena kao sa ratišta“, navodi se u opisu ovog video snimka.

Takođe, na ovoj stranici su prethodno objavljene i fotografije na kojima se vide grede i delovi krova kako su pali na deo prometnog puta, pored stanice minibusa koji saobraća na liniji 26l.

Na Fejsbuk stranici „Moje naselje“ objavljen je poziv svim stanarima naselja, čija su vozila parkirana oko, kako tvrde, nelegalnog objekta, da pozovu policiju kako bi prijavili štetu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter