Izvor:
01.05.2018 u 14:23
0

BURNA NOĆ IZA BEOGRAĐANA: Štićenik Doma za nezbrinutu decu povređen u tuči u Braće Jerković!

Jedna osoba lakše je povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se desila rano jutros u naselju Bečmen, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Nezgoda se dogodila u pet sati u Ulici 11. oktobra, a povrede glave, ramena i grudnog koša zadobio je momak od 25 godina, koji je prevezen u KBC Zemun.

Prema rečima portparola Hitne pomoći Nade Macure, lekarska ekipa intervenisala je sinoć zbog tuče u naselju Braće Jerković i u Urgentni centar prevezla štićenika Doma za nezbrinitu decu.

Hitna pomoć tokom noći je intervenisala 80 puta od čega 13 puta na javnom mestu. Pomoć su najčešće tražili astmatičari, srčani bolesnici i osobe sa povišenim pritiskom.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter