Izvor: Tanjug
10.01.2023 u 07:07
0

NOĆ ZA NAMA: Dve osobe teško povređene u saobraćajnim udesima

U Beogradu je tokom noći bilo sedam saobraćajnih udesa, od toga u dva je bilo teže povređenih osoba, rečeno je u Hitnoj pomoći.

U Bulevaru vojvode Mišića na uglu sa Ruskom, sinoć u 20.40 časova, u saobraćajnoj nesreći 66. godišnja žena je teže povređena i prevežena na reanimaciju u Uregentin centar, a još četiri osobe zadobile su lakše povrede.

Nešto kasnije, u 21.26 časova, u Karađorđevoj kod Beton hale, 36. godišnji muškarac pao je sa motora i sa teškim telesnim povredama prevezen je u Urgentni centar na reanimaciju.

Ekipe su imale noćas u Beogradu 114 intervencija, od toga 15 na javnim mestima, uglavnom zbog alkoholisanih osoba i manjih tuča.

U većem broju zvali su hronični bolesnici, astmatičari zbog gušenja i srčani pacijenti zbog bolova u grudima, rečeno je u Hitnoj pomoći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter