Izvor:
12.05.2018 u 14:22
0

TEŠKA NOĆ ZA BEOGRAĐANE: Devetoro povređenih u udesima, među njima i TRUDNICA!

U Beogradu se noćas dogodilo osam saobraćajnih nezgoda u kojima je lakše povređeno devet osoba, među kojima i trudnica, rekla je jutros Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, trudnica starosti oko 40 godina je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u ulici Mite Ružića u 21.43 na Zvezdari, pretrpela pritisak od pojasa za spasavanje, te je radi njene sigurnosti prevezena u GAK Narodni Front.

Na uglu Valjevskog odreda i JNA u Borči u 19.26 prijavljena je saobraćajna nezgoda u kojoj je rečeno da je povređen biciklista, međutim ekipa koja je stigla na lice mesta nije ga zatekla.

Na kružnom toku na autokomandi došlo je do sudara u 20.00 sati usled čega je lakše povrede glave zadobila žena starosti oko 32 godine.

Kod broja 54 na Bulevaru Oslobođenja dogodio se udes pri čemu je pešak starosti oko 26 godina koji je oboren, zadobio višestruke lakše povrede. On je prevezen u Urgentni centar,

Na uglu Majora Zorana Radosavljevića i Braće Smiljanić u Batajnici, u 21.00 žena vozač je svojim automobilom upala u šaht i pritom zadobila lakše povrede. Ona je bila zbrinuta na licu mesta.

U 21.41 dogodio se udes na uglu Bulevara Nikole Tesle i Mihajla Pupina u kojem su povređeni mladić starosti oko 25 godina i devojka starosti oko 24 godine koji su odbili transport i bili zbrinuti na licu mesta.

Posle ponoći, u 1.40, dogodila se saobraćajna nezgoda na izlazu na autoput kod Plavog mosta u kojoj je povređen mladić starosti oko 25 godina koji je prevezen u Urgentni centar.

Tokom noći su se za pomoć javljali svi hronični bolesnici kazala je Macura ističući da je Hitna pomoć bila veoma opterećena do 4 časa, a da je situacija posle 4 postala mirnija.

U prvom udesu na Adi je tešku povredu glave zadobio biciklista, dok je druga osoba teško povređena u sudaru koji se dogodio u ulici 27. marta, kazala je Macura.

Hitna pomoć je noćas zabeležila 126 intervencija od čega 27 na javnom mestu, a juče tokom dana 129 od čega 56 na javnom mestu i deset saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe zadobile teške telesne povrede.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter