Izvor: Happy BSC
04.08.2021 u 12:41
0

VESIĆ: Za decu iz socijalno ugroženih kategorija BESPLATNI BAZENI!

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je divnu vest za socijalno ugrožene mališane. 

– Sa decom iz Prihvatilišta za decu Beograda, Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj i Sigurne kuće obišao sam otvorene bazene SRC „Tašmajdan“.

VAŽNO:

ISPOVESTI IZ KOLONE PROTERIVANJA U „OLUJI“ SAMO NA HAPPY TELEVIZIJI: Vršili su ritualna ubistva – stavljali su automobilske gume na leševe, pa ih PALILI!

VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE POVODOM SMRTI LAZANSKOG: Srbija je izgubila velikog čoveka – hvala mu za sve!

MILOMIR MARIĆ SA GOSTIMA O SEĆANJIMA NA LAZANSKOG: Bio je šarmantni profesionalac – svi su ga voleli, čak i oni koji su mu zamerali!

PODSETIMO SE ŠTA JE LAZANSKI GOVORIO U NAŠOJ EMISIJI „DOBRO JUTRO SRBIJO“!

Grad Beograd vodi računa o svakoj sugrađanki i sugrađaninu, a posebno o deci i radostan sam jer im je, uz veliku pomoć direktora SRC „Tašmajdan” Milana Novovića, kao i Sekretarijata za socijalnu zaštitu sa sekretarkom Natašom Stanisavljević na čelu, omogućeno da jednom nedeljno besplatno koriste neki od gradskih bazena. 

Naravno, čitava ova aktivnost sprovodi se uz kontrolu ljudi koji su zaduženi da vode računa o njihovoj bezbednosti. Na ovaj način omogućavamo ovoj deci da žive normalnim životom kao i svi njihovi vršnjaci.

Ova deca imaju teško detinjstvo i nisu kriva što ne žive normalnim životom sa svojim porodicama. Na nama je, kao zajednici, da ih učinimo ravnopravnim, da pomognemo da se osete sigurnim i da znaju da ovo društvo vodi računa o njima, saopštio je Vesić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter