Izvor: Alo.rs
01.07.2020 u 21:14
0

APEL METEOROLOGA: Sutra ne izlazite napolje bez preke potrebe, sunce će nas pržiti

Do kraja perioda malo svežije.

Letnje temperature poslednjih dana obradovale su sve koji su sa nestrpljenjem čekali vrele letnje dane, a sutra će prema najavama meteorologa biti i neverovatnih 35 stepeni. 

Meteorolozi su povodom ovoga izdali upozorenje za sutrašnje prilike, a sudeći prema najavama, građanima se savetuje da ne izlaze napolje bez preke potrebe. 

U četvrtak pretežno sunčano i toplo, ujutru na severu, a posle podne i u ostalim krajevima uz lokalni razvoj oblacnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Zatim do kraja perioda malo svežije. 

SAZNAJTE JOŠ I OVO

Osmaci danas i sutra PREDAJU LISTE ŽELJA za upis u srednju školu!

MESEČNI HOROSKOP Stigao je burni jul i zato ovo morate znati!

TURISTI, OPREZ! Granični prelaz EVZONI ZATVOREN DO 15. JULA!

NOVA HAPŠENJA U SLUČAJU „JOVANJICA“ Uhapšeno još sedam osoba

U petak pre podne pretezno suncano, a zatim promenljivo i nestabilno sa cestom pojavom kiše, pljuskova, grmljavine.

i lokalno obilnijim padavinama u subotu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter