Izvor:
18.09.2016 u 16:24
0

AUTOBUS KOJI JE PREVOZIO ŠKOLARCE UDARIO U NADVOŽNJAK : Najmanje četvoro poginulih, preko četrdeset povređeno!

Najmanje četiri osobe su poginule, a više od 40 je povređeno u udesu kada je autobus, koji je prevozio školski tim američkog fudbala, udario u nadvožnjak, saopštili su danas zvaničnici.

– Autobus je krenuo iz Rok Hila, Severna Karolina, kako bi prevezao tim na utakmicu u Fejtvilu, kada je eksplodirala pređa guma autobusa koji je potom naglo skrenuo i udario u nadvožnjak – izjavio je portparol vlasti Severne Karoline Džef Gordon, prenosi ABC njuz.

U autobusu je bilo 46 ljudi, članova kluba američkog fudbala Juko akademije, uključujući studente Klinton koledža, rekao je portparol službe nadležne za autoput.

Tanjug
Foto: Twitter/DailyMirror

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter